We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings,
we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Learn more about out privacy policy

Close

17 - 28/06/2016

photo: P. Sowiński
Galleryphoto: P. Sowiński

The point of departure for this project (2015) was the wall that constitutes a background of the community garden in Łazarz. The wall was treated as a symbol of the “polemics” between various groups engaged in the creation of the communal space. The observation of attitudes gave birth to questions whether the garden is shaped in the right way, whether it is successful in strengthening the local bonds or rather deepening the existing divisions. Artists invited to take part in the project tried to refer to these tensions asking: who is this space created for?